| Autor |
Mesaj |
|
Harap-Alb
Membru Crizat
Membru din: Lun Iun 28, 2010 9:52 am Mesaje: 19 Status: Citesc For Detinator Steam?: Nu Id steam: ---- Rang Cstrike: [8] Rezervat Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: cs Sex: Baiat Rang: pam pam
|
 vote ban
joc cu numele harap si e a 2 oara cand mi se intampla vreau explicati si dovezi ca am fost codat si cam asta sa inamplat : ADMIN trilu: vote ban for Harap ***oLtEaNu*** voted for HEAD! voted for paraypan voted for FLASH voted for Harap (RADIO): Fire in the hole! ^Gh0sT^ voted for madalin voted for K3NNNT1 voted for Maryus killed madalin with usp *** HEAD! killed noR? with a headshot from glock18 *** *** FLASH killed Harap with a headshot from glock18 *** FrancezZzU ~ PLAYER LOW connected 2Lin voted for Maryus voted for FrancezZzU ~ PLAYER LOW dropped FrancezZzU ~ PLAYER LOW has left the game *** FLASH killed K3NNNT1 with a headshot from usp *** You have been kicked and banned for 30.00 minutes
|
| Lun Iun 28, 2010 10:20 am |
|
 |
|
*DraGonuL*RoSu*
Admin server
Membru din: Joi Noi 26, 2009 3:10 pm Mesaje: 1124 Locaţie: Constanta Status: arunc cate un ochi Detinator Steam?: Nu Id steam: ---- Rang Cstrike: [2] Macelar Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: 2fast2furious Sex: Baiat Rang: VeTeRaN *[CrZ]*
|
 Re: vote ban
Deci: 1. Aici este sectiune Unban Request (pt straini). 2. Nu ai facut cerere unban dupa model. 3. Sunt 2 demo pe aici cu tine in care cica ai cod.(nustiu nu leam vazut inca)
| Lun Iun 28, 2010 10:31 am |
|
 |
|
WARNING!!.dem
Veteran
Membru din: Sâm Dec 12, 2009 6:49 pm Mesaje: 1901 Status: va rup :x Detinator Steam?: Nu Id steam: ---- Rang Cstrike: [4] Avocat Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: Demo`uri cu mine Sex: Baiat Rang: Nici unul.
|
DEMO 1DEMO 2App gen text nu se accepta , dati careva tc
w0lvi art1
|
| Lun Iun 28, 2010 10:37 am |
|
 |
|
Harap-Alb
Membru Crizat
Membru din: Lun Iun 28, 2010 9:52 am Mesaje: 19 Status: Citesc For Detinator Steam?: Nu Id steam: ---- Rang Cstrike: [8] Rezervat Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: cs Sex: Baiat Rang: pam pam
|
bine ca stiti comenzi de admini da cfg nu stiti sa vil faceti aveti ckoke 4-10 .......mai umbla la cl_updater si la cl_cmdrate si la rate eventual .....habar naveti pe ce lume traiti ......nam nevoie de wall aim .....am sunet radar intuitie si refelx ......ma doare undeva de banurile voastre .....mi se schimba odata pe seara ip ......cand o sa ti se miste si tie cu cl_cmdrate120 si cl_updater 101-0choke-0loss zimi cum ti se misca si tie si cum vezi oameni si pe monitor samsung 23" timp de rspuns 2ms ........ casti blana si un g5 loghi.....invatati sa jucati ......ambagat respawnuri jumate de an invatati sa jucati nu sa aratati cu degetu nu mai prins cu nimika .....daca vrei lasa un id iti explic fiecare cum a venit si de unde stiam ca sunt acolo iti explic faza cu faza......altceva ce mai vrei scoatetimi banu
|
| Lun Iun 28, 2010 12:26 pm |
|
 |
|
Harap-Alb
Membru Crizat
|
dau 1v1 cu oricine oricand ori ce harta
|
| Lun Iun 28, 2010 12:29 pm |
|
 |
|
Harap-Alb
Membru Crizat
|
sa aveti voi rabdare sa faceti cerere un ban dupa model cand pagina voastra a forum ish da refresh dupa refresh
|
| Lun Iun 28, 2010 12:31 pm |
|
 |
|
*DraGonuL*RoSu*
Admin server
Membru din: Joi Noi 26, 2009 3:10 pm Mesaje: 1124 Locaţie: Constanta Status: arunc cate un ochi Detinator Steam?: Nu Id steam: ---- Rang Cstrike: [2] Macelar Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: 2fast2furious Sex: Baiat Rang: VeTeRaN *[CrZ]*
|
vad ca vrei sa ne sperii, topicuri la greu tu nu cred ca ai viata lunga pe aici. si eu sunt zilnic 7/15 ore pe forum nu mia dat refresh pagina niciodata.
| Lun Iun 28, 2010 1:20 pm |
|
 |
|
Fr4Nkie^^
Moderator (Subsef)
Membru din: Dum Noi 08, 2009 5:12 pm Mesaje: 996 Status: Busy Detinator Steam?: Da Rang Cstrike: [2] Macelar Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: Shottas Sex: Baiat Rang: Moderator
|
+1 warn pt dublu post ban nu ai ca am vazut ca jucai pe server Fa cerere dupa model unde trebuie TC
_________________ am avut multe dorinte care nu s-au implinit... am facut multe greseli dar pe toate le-am platit... -------------------------------------------------------------- amintirile ma tin in viata, gandul ma omoara singurul refugiu e-n bagabonteala regret in fiecare dimineata ce-am facut aseara dar repet in fiecare seara aceeasi gresala....
|
| Sâm Iul 17, 2010 7:42 pm |
|
 |
|