Membru din: Sâm Mai 29, 2010 7:35 pm Mesaje: 3 Status: joc dr Detinator Steam?: Nu Id steam: ---- Rang Cstrike: [3] Taximetrist Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: batman :)) Sex: Baiat Rang: Membru Crizatii.Net
cerere admin
Nick:mogutz Steam:off Id steam:------ Pentru ce vrei admin:helper
Sâm Mai 29, 2010 7:57 pm
*DraGonuL*RoSu*
Admin server
Membru din: Joi Noi 26, 2009 3:10 pm Mesaje: 1124 Locaţie: Constanta Status: arunc cate un ochi Detinator Steam?: Nu Id steam: ---- Rang Cstrike: [2] Macelar Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: 2fast2furious Sex: Baiat Rang: VeTeRaN *[CrZ]*
Re: cerere admin
fa cerere dupa model si doar una nu doua
Sâm Mai 29, 2010 7:59 pm
sNNNappi
Moderator Counter-Strike
Membru din: Lun Apr 19, 2010 6:57 am Mesaje: 3048 Locaţie: Pe pamant... deocamdata Status: Ma holbez. Detinator Steam?: Da Id steam: so_ nae Rang Cstrike: [1] Patron Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: Soldat Universal Sex: Baiat Rang: Moderator CS.
pe war nu se da dupa rang "helper" e clar , nu ai steam nu iei admin , si in + scrie INCHIS pentru moment , respins iti zic eu , dati lock.
Membru din: Sâm Sep 19, 2009 6:36 pm Mesaje: 755 Status: stau pe mess Detinator Steam?: Da Rang Cstrike: [2] Macelar Joc Preferat: Half-Life Film Pref: Step Up2 Sex: Baiat
acceptat pm me cu nick si pass.
_________________ Semnatura mea e ce-a mai tare A voastra-i ca untu-n soare ~ clar?
Sâm Mai 29, 2010 10:35 pm
sNNNappi
Moderator Counter-Strike
Membru din: Lun Apr 19, 2010 6:57 am Mesaje: 3048 Locaţie: Pe pamant... deocamdata Status: Ma holbez. Detinator Steam?: Da Id steam: so_ nae Rang Cstrike: [1] Patron Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: Soldat Universal Sex: Baiat Rang: Moderator CS.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum