| Autor |
Mesaj |
|
cRaZy
Membru Junior
Membru din: Sâm Noi 28, 2009 12:28 pm Mesaje: 93 Status: Citesc Detinator Steam?: Nu Rang Cstrike: [2] Macelar
|
 Parteneriat VirtualStrike
Nume Site: VirtualStrike Adresa Site: http://virtualstrike.orgVechime Site: 1 an Vizitatori Unici / zii: 500 Link WTA: http://www.wta.ro/22863stats_indexDescriere Site: VirtualStrike Community Gaming De unde ai aflat de Crizatii.NeT: Massuri mess. .gif)
| Joi Iul 29, 2010 2:59 am |
|
 |
|
cRaZy
Membru Junior
Membru din: Sâm Noi 28, 2009 12:28 pm Mesaje: 93 Status: Citesc Detinator Steam?: Nu Rang Cstrike: [2] Macelar
|
 Re: Parteneriat VirtualStrike
 up.
| Joi Iul 29, 2010 9:32 pm |
|
 |
|
sNNNappi
Moderator Counter-Strike
Membru din: Lun Apr 19, 2010 6:57 am Mesaje: 3048 Locaţie: Pe pamant... deocamdata Status: Ma holbez. Detinator Steam?: Da Id steam: so_ nae Rang Cstrike: [1] Patron Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: Soldat Universal Sex: Baiat Rang: Moderator CS.
|
Contra.
| Joi Iul 29, 2010 9:57 pm |
|
 |
|
cRaZy
Membru Junior
|
Ai rasfoit macar site-ul? Hostul e picat, asa ca..  . Oricum, parerea iti apartine si ti-o respect.
| Joi Iul 29, 2010 10:31 pm |
|
 |
|
anutza
Moderator (Subsef)
Membru din: Lun Mai 31, 2010 10:24 pm Mesaje: 730 Locaţie: Braila Status: Il iubesc pe Sefu! Detinator Steam?: Da Id steam: Mr_Juve Rang Cstrike: [2] Macelar Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: Juve :X booobs ;)) Sex: Fata Rang: R0b0Tze|^^ crizat :X
|
e doar o parere decizia o sa o ia Juve
In my shoes, just to see What it's like, to be me I'll be you, let's trade shoes Just to see what It'd be like To feel your pain, you feel mine Go inside each other's mind Just to see what we find Looking shit through each other's eyes!!!
Juve anutza
Juve anutza
|
| Joi Iul 29, 2010 10:50 pm |
|
 |
|
cRaZy
Membru Junior
|
juve...  ? vreau si eu un raspuns.
| Sâm Iul 31, 2010 5:48 pm |
|
 |
|
Juve
Administrator (Sef)
Membru din: Sâm Sep 19, 2009 1:18 am Mesaje: 2930 Locaţie: Luna Status: Plec pe Marte Detinator Steam?: Da Id steam: Juve_style Rang Cstrike: [7] Frizer Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: Prison Break Sex: Baiat Rang: Fondator Crizatii.Net
|
scuze de intarziere . lasa-mi codul
Si eu sunt prost , dar cand ma uit in jurul meu prind curaj .Comunitatea Crizatii.Net Nu uitati : intrati , reintrati , spuneti-le si la prieteni , ca e tare . http://www.Crizatii.Net Nu imi dati PM-uri aiurea pentru ca nu va raspund . Pentru orice problema dati-mi un mail la Juve@Crizatii.Net
____________________________________________________________________________________________
Raman adorabil pentru surde si amnezice Orice-as zice , nu ma contrazice [...] Nu ofer solutii optime cand treaba candeste De-aia lumea ma iubeste ca pe doamne fereste
|
| Mar Aug 03, 2010 9:41 pm |
|
 |
|
d.i.a.s
Membru Crizat
Membru din: Lun Sep 06, 2010 5:37 pm Mesaje: 2 Status: Invat cs Detinator Steam?: Da Id steam: dias Rang Cstrike: [1] Patron Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: 300 Sex: Baiat Rang: membru
|
Mai este valabil parteneriatul ?
|
| Lun Sep 06, 2010 5:39 pm |
|
 |
|
anutza
Moderator (Subsef)
Membru din: Lun Mai 31, 2010 10:24 pm Mesaje: 730 Locaţie: Braila Status: Il iubesc pe Sefu! Detinator Steam?: Da Id steam: Mr_Juve Rang Cstrike: [2] Macelar Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: Juve :X booobs ;)) Sex: Fata Rang: R0b0Tze|^^ crizat :X
|
tu cine esti? vad ca cererea de parteneriat a fost facuta de altcineva si Juve i-a cerut codul pe 3 august 
In my shoes, just to see What it's like, to be me I'll be you, let's trade shoes Just to see what It'd be like To feel your pain, you feel mine Go inside each other's mind Just to see what we find Looking shit through each other's eyes!!!
Juve anutza
Juve anutza
|
| Mar Sep 07, 2010 1:02 pm |
|
 |
|
d.i.a.s
Membru Crizat
Membru din: Lun Sep 06, 2010 5:37 pm Mesaje: 2 Status: Invat cs Detinator Steam?: Da Id steam: dias Rang Cstrike: [1] Patron Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: 300 Sex: Baiat Rang: membru
|
Eu sunt detinatorul VirtualStrike,si vroiam sa stiu daca mai este valabila cererea ?
|
| Mar Sep 07, 2010 2:16 pm |
|
 |
|