|
|
Înregistrare • FAQ
• Autentificare |
|
|
Acum este Vin Sep 10, 2010 8:07 am
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Stickers
Admin server
Membru din: Sâm Sep 19, 2009 1:29 am Mesaje: 2290 Locaţie: Timisoara Status: Invisible Detinator Steam?: Da Id steam: stickers_ro Rang Cstrike: [4] Avocat Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: Supernatural Sex: Baiat Rang: Admin Server
|
 Propunere Avatar
Parerea mea este ca ar fi mai bine daca s-ar schimba marimea maxima a avatarului in 150x250 sau 150x300 pentru ca cea actuala (150x150) nu arata bine deloc , este patrata si mica .
| Mie Iul 28, 2010 6:26 pm |
|
 |
|
sNNNappi
Moderator Counter-Strike
Membru din: Lun Apr 19, 2010 6:57 am Mesaje: 3048 Locaţie: Pe pamant... deocamdata Status: Ma holbez. Detinator Steam?: Da Id steam: so_ nae Rang Cstrike: [1] Patron Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: Soldat Universal Sex: Baiat Rang: Moderator CS.
|
 Re: Propunere Avatar
Pro, m-am gandit si eu la asta.
| Mie Iul 28, 2010 6:35 pm |
|
 |
|
dsK3d cristy
La un pas de disable
Membru din: Joi Mai 13, 2010 5:41 pm Mesaje: 174 Status: Citesc Forumu Detinator Steam?: Nu Id steam: gollll Rang Cstrike: [0] Nici unu Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: nu am Sex: Baiat Rang: Membru Crizatii
|
In caz ca se va schimba marimea sa se schimbe in 150x200
Asa e cel mai bine!!
| Vin Aug 06, 2010 7:18 pm |
|
 |
|
Juve
Administrator (Sef)
Membru din: Sâm Sep 19, 2009 1:18 am Mesaje: 2930 Locaţie: Luna Status: Plec pe Marte Detinator Steam?: Da Id steam: Juve_style Rang Cstrike: [7] Frizer Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: Prison Break Sex: Baiat Rang: Fondator Crizatii.Net
|
eu cred ca arata mai bine un patrat decat un dreptunghi
patrat = 150x150 dreptunghi = 150x250
si cu avataru 150x250 se mareste si profilul din stanga . va ramane cum e acum
Si eu sunt prost , dar cand ma uit in jurul meu prind curaj .Comunitatea Crizatii.Net Nu uitati : intrati , reintrati , spuneti-le si la prieteni , ca e tare . http://www.Crizatii.Net Nu imi dati PM-uri aiurea pentru ca nu va raspund . Pentru orice problema dati-mi un mail la Juve@Crizatii.Net
____________________________________________________________________________________________
Raman adorabil pentru surde si amnezice Orice-as zice , nu ma contrazice [...] Nu ofer solutii optime cand treaba candeste De-aia lumea ma iubeste ca pe doamne fereste
|
| Vin Aug 06, 2010 8:36 pm |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|