| Autor |
Mesaj |
|
FerMierul
Membru Crizat
Membru din: Sâm Iul 31, 2010 6:18 pm Mesaje: 4 Status: Stau Detinator Steam?: Nu Id steam: ---- Rang Cstrike: [3] Taximetrist Joc Preferat: Fifa Film Pref: Nea Marin Miliardaru Sex: Baiat Rang: Membru crizatii.Net
|
 ban masacru
Nick: FerMierul Data si ora la care ati fost banat: cred ca pe la 2 Nickul adminului care v-a banat: masacru Ip-ul vostru: 89.136.58.30 Motivul banului: dupa ce face misto de mine pe server si imi sar toti playerii in cap l am injurat si eu
Din cate stiu nu se da ban permanent pt injuratura pe nici un server.
|
| Sâm Iul 31, 2010 6:32 pm |
|
 |
|
Stickers
Admin server
Membru din: Sâm Sep 19, 2009 1:29 am Mesaje: 2290 Locaţie: Timisoara Status: Invisible Detinator Steam?: Da Id steam: stickers_ro Rang Cstrike: [4] Avocat Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: Supernatural Sex: Baiat Rang: Admin Server
|
 Re: ban masacru
Am vazut ca nimeni nu face nimic in acesta privinta. Eu cand am jucat de la sala tot ma injurau 2 si m-am rugat vre-o 10-15 minute de razvanel sa le de-a gag si pana la urma mi-a dat mie. Apoi l-am injurat eu pe razvanel pe chatul adminilor, pentru ca deja ma enervasem si mi-a dat ban permanent, dar nu i-am mai facut reclamatie. Am observat ca multi admini fac acest lucru, dar isi iau apararea intre ei si de aceea nu patesc nimic.
@ Daca voi decideti ca merit warn pentru ca am postat aici, asta e, dar acesta este un adevar pe care toti adminii il stiu.
| Sâm Iul 31, 2010 6:36 pm |
|
 |
|
*DraGonuL*RoSu*
Admin server
Membru din: Joi Noi 26, 2009 3:10 pm Mesaje: 1124 Locaţie: Constanta Status: arunc cate un ochi Detinator Steam?: Nu Id steam: ---- Rang Cstrike: [2] Macelar Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: 2fast2furious Sex: Baiat Rang: VeTeRaN *[CrZ]*
|
fermier nustiu daca tia dat permanent, poate tia dat 30 min stikers spunei pe aia carfe fac chestia asta fiiddca daca zici ca "multi" owneri nustiu pe care sa avertizeze si normal ca nu se ia nici o masura.
| Sâm Iul 31, 2010 6:41 pm |
|
 |
|
FerMierul
Membru Crizat
Membru din: Sâm Iul 31, 2010 6:18 pm Mesaje: 4 Status: Stau Detinator Steam?: Nu Id steam: ---- Rang Cstrike: [3] Taximetrist Joc Preferat: Fifa Film Pref: Nea Marin Miliardaru Sex: Baiat Rang: Membru crizatii.Net
|
pai tocmai asta e si eu m am enervat pe masacru , dar nu permanent adminatorule care esti, acuma sa vad cand primesc raspunsul  ps: de la 2 pana acuma sunt cam 4 ore dgragon
|
| Sâm Iul 31, 2010 6:42 pm |
|
 |
|
*DraGonuL*RoSu*
Admin server
Membru din: Joi Noi 26, 2009 3:10 pm Mesaje: 1124 Locaţie: Constanta Status: arunc cate un ochi Detinator Steam?: Nu Id steam: ---- Rang Cstrike: [2] Macelar Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: 2fast2furious Sex: Baiat Rang: VeTeRaN *[CrZ]*
|
numai stiu parca sa zic ca eram pe srv dar nu mai tin minet ce sa intamplat, in fine o sa vina terminator si o sa te rezolve.
P.S. nustiu cui iai zis "adminator" dar totusi macar pe frm pastreaba un limbaj decen ca pe srv .......
| Sâm Iul 31, 2010 6:46 pm |
|
 |
|
FerMierul
Membru Crizat
|
masacru e adminatorul pt ca unu facea misto de mine si el se prapadea de ras , deci 
|
| Sâm Iul 31, 2010 6:55 pm |
|
 |
|
ThE*K1D
Membru Junior
Membru din: Vin Iul 30, 2010 11:49 am Mesaje: 110 Status: Citesc o vodka !! Detinator Steam?: Da Id steam: atheus23 Rang Cstrike: [0] Nici unu Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: The Beach Sex: Baiat Rang: Membru Crizatii.Net
|
Recunosc cazul pe care il aminteste randy si confirm ca si pe alte servere se face la fel...e un fel de mica intelegere, pentru unii admini faptul ca cineva ii avertizeaza, chiar si pe chatul lor, de cate un codat e ceva deranjant si nu iau masuri mult timp...pana cand devine evident ceea ce afirma respectivul, care propabil a primit comenzi deja de cenzurare kick/ban pentru insistente, dar oare cine e vinovat in scenariul asta?! In fine sa nu lungim offtopicul. FerMierul tu nu numai ca ai nick de vacar, dar pe server te-ai si comportat ca atare...nu erau decat 3 sloturi de dimineata si injurai ca ultimu tigan si vorbeai urat, te luai de fete...eu stiu ca poti primi si permanent in cazul in care jignesti grav un admin, dar...nu am fost de fata, si ca atare nu pot confirma ca ai si facut-o.
|
| Sâm Iul 31, 2010 7:28 pm |
|
 |
|
Elonam
Admin server
Membru din: Lun Dec 28, 2009 3:20 pm Mesaje: 80 Status: ma joc cs Detinator Steam?: Nu Rang Cstrike: [1] Patron
|
The*k1d du-te tare. Eu am jucat cu fermierul de mai multe ori si nu este genul caer sa jicneasca. IN cazul de fata nu stiu decat parerea Fermierului deci ramane sa intre si Masacru, dar nu cred ca ai luat ban permanent.
|
| Dum Aug 01, 2010 12:51 am |
|
 |
|
Terminator
Admin server
Membru din: Joi Noi 05, 2009 7:06 am Mesaje: 539 Status: Je Detinator Steam?: Da Rang Cstrike: [8] Rezervat Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: ... Sex: Baiat Rang: -=S.W.@.T=-Terminator
|
Daca stateai cuminte in banca ta numa luai tu BAN , ce crezi ca daca injuri esti mai smecher ? nu tata incercati sa vorbiti frumos data viitoare ca numai asa putem fi cu toti egali , daca a fost o injuratura grava ai meritat BAN sau cel putin egal cu 500 min daca a fost o injuratura minora un gag , oricum vedem ce zice Masacru .
|
| Dum Aug 01, 2010 9:49 am |
|
 |
|
ThE*K1D
Membru Junior
Membru din: Vin Iul 30, 2010 11:49 am Mesaje: 110 Status: Citesc o vodka !! Detinator Steam?: Da Id steam: atheus23 Rang Cstrike: [0] Nici unu Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: The Beach Sex: Baiat Rang: Membru Crizatii.Net
|
Elonam scrie: The*k1d du-te tare. Eu am jucat cu fermierul de mai multe ori si nu este genul caer sa jicneasca. amice...eu am intrat pe server inainte sa intri tu si sa dai banul ala aiurea, asa ca nu vorbi in necunostinta de cauza, vorbea ca un tigan...si o pot confirma mai multi, eu stiu ca te-am deranjat cu argumentele de la reclamatia aia dar hai sa incercam sa fim obiectivi...impartiali 
|
| Dum Aug 01, 2010 12:18 pm |
|
 |
|