| Autor |
Mesaj |
|
Juve
Administrator (Sef)
Membru din: Sâm Sep 19, 2009 1:18 am Mesaje: 2930 Locaţie: Luna Status: Plec pe Marte Detinator Steam?: Da Id steam: Juve_style Rang Cstrike: [7] Frizer Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: Prison Break Sex: Baiat Rang: Fondator Crizatii.Net
|
 Crizatii.Net Team Wiewer v1.0
Nume : Crizatii.Net Team Wiewer Versiune : 1.0 Autor : Juve Descriere : team wiewer este un program prin care poti intra in pc-ul cuiva DownloadMirror
Si eu sunt prost , dar cand ma uit in jurul meu prind curaj .Comunitatea Crizatii.Net Nu uitati : intrati , reintrati , spuneti-le si la prieteni , ca e tare . http://www.Crizatii.Net Nu imi dati PM-uri aiurea pentru ca nu va raspund . Pentru orice problema dati-mi un mail la Juve@Crizatii.Net
____________________________________________________________________________________________
Raman adorabil pentru surde si amnezice Orice-as zice , nu ma contrazice [...] Nu ofer solutii optime cand treaba candeste De-aia lumea ma iubeste ca pe doamne fereste
|
| Joi Iun 24, 2010 10:03 pm |
|
 |
|
anutza
Moderator (Subsef)
Membru din: Lun Mai 31, 2010 10:24 pm Mesaje: 730 Locaţie: Braila Status: Il iubesc pe Sefu! Detinator Steam?: Da Id steam: Mr_Juve Rang Cstrike: [2] Macelar Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: Juve :X booobs ;)) Sex: Fata Rang: R0b0Tze|^^ crizat :X
|
 Re: Crizatii.Net Team Wiewer v1.0
Acum il iau  gj iubii 
In my shoes, just to see What it's like, to be me I'll be you, let's trade shoes Just to see what It'd be like To feel your pain, you feel mine Go inside each other's mind Just to see what we find Looking shit through each other's eyes!!!
Juve anutza
Juve anutza
|
| Joi Iun 24, 2010 10:08 pm |
|
 |
|
sNNNappi
Moderator Counter-Strike
Membru din: Lun Apr 19, 2010 6:57 am Mesaje: 3048 Locaţie: Pe pamant... deocamdata Status: Ma holbez. Detinator Steam?: Da Id steam: so_ nae Rang Cstrike: [1] Patron Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: Soldat Universal Sex: Baiat Rang: Moderator CS.
|
Acum il descarc sa vad cum e  E bun  GJ !
| Joi Iun 24, 2010 10:10 pm |
|
 |
|
WARNING!!.dem
Veteran
Membru din: Sâm Dec 12, 2009 6:49 pm Mesaje: 1901 Status: va rup :x Detinator Steam?: Nu Id steam: ---- Rang Cstrike: [4] Avocat Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: Demo`uri cu mine Sex: Baiat Rang: Nici unul.
|
tare Gj 
w0lvi art1
|
| Vin Iun 25, 2010 7:58 am |
|
 |
|
*DraGonuL*RoSu*
Admin server
Membru din: Joi Noi 26, 2009 3:10 pm Mesaje: 1124 Locaţie: Constanta Status: arunc cate un ochi Detinator Steam?: Nu Id steam: ---- Rang Cstrike: [2] Macelar Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: 2fast2furious Sex: Baiat Rang: VeTeRaN *[CrZ]*
|
misto programul il stiam de mult dar faza naspa este ca trebuie sa-ti dea acc cel caruia vrei sa ii intri in pc eu caut unu care sa nu trebuieasca acceptul  :D
| Vin Iun 25, 2010 9:51 am |
|
 |
|
V@sSy
Membru Banat (disable)
Membru din: Vin Oct 09, 2009 11:09 pm Mesaje: 324 Locaţie: Neamtz Status: pe mess Detinator Steam?: Nu Rang Cstrike: [2] Macelar Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: Twilight Sex: Baiat Rang: Membru Crizatii.Net
|
 )) si ce ai facut tu la el? ai modificat instalarea  2 , 3 imagini si un background si gata e facut de tine 
| Sâm Iun 26, 2010 2:24 pm |
|
 |
|
Juve
Administrator (Sef)
Membru din: Sâm Sep 19, 2009 1:18 am Mesaje: 2930 Locaţie: Luna Status: Plec pe Marte Detinator Steam?: Da Id steam: Juve_style Rang Cstrike: [7] Frizer Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: Prison Break Sex: Baiat Rang: Fondator Crizatii.Net
|
V@sSy scrie: :)))) si ce ai facut tu la el? ai modificat instalarea  2 , 3 imagini si un background si gata e facut de tine  exact . dar dupa cum vezi e Crizatii.Net Team Wiewer si nu este cel original , dar probabil creierul tau nu poate percepe asa ceva deoarece este foarte, chiar ultra greu de priceput . np , o sa iti dai seama cand te faci mare  eu am lucrat la asa ceva , nu l-am copiat . am facut kit-ul cu setarile mele , a trebuit sa stau 20 min ca sa modific dimensiunea imaginilor ca nu imi puteam da seama cat trebuie , plus vreo 8 teste inainte sa il finalizez , deci a durat ceva si practic e munca mea , dar tu doar sa razi stii , traim in romania , cel putin tu vad ca esti mandru ca esti roman 
Si eu sunt prost , dar cand ma uit in jurul meu prind curaj .Comunitatea Crizatii.Net Nu uitati : intrati , reintrati , spuneti-le si la prieteni , ca e tare . http://www.Crizatii.Net Nu imi dati PM-uri aiurea pentru ca nu va raspund . Pentru orice problema dati-mi un mail la Juve@Crizatii.Net
____________________________________________________________________________________________
Raman adorabil pentru surde si amnezice Orice-as zice , nu ma contrazice [...] Nu ofer solutii optime cand treaba candeste De-aia lumea ma iubeste ca pe doamne fereste
|
| Sâm Iun 26, 2010 3:37 pm |
|
 |
|
I Love HOUSE
Designer Photoshop
Membru din: Dum Noi 08, 2009 11:43 am Mesaje: 1356 Locaţie: Bucuresti Status: Rapping Detinator Steam?: Da Rang Cstrike: [8] Rezervat Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: Exorcist Sex: Baiat Rang: Administrator(sef)
|
eu am o problema.. 

|
| Vin Iul 02, 2010 9:59 pm |
|
 |
|
Juve
Administrator (Sef)
|
probabil ai avut aceeasi versiune care am folosit-o eu instalata , si o aveai trial
|
| Vin Iul 02, 2010 10:42 pm |
|
 |
|
dsK3d cristy
La un pas de disable
Membru din: Joi Mai 13, 2010 5:41 pm Mesaje: 174 Status: Citesc Forumu Detinator Steam?: Nu Id steam: gollll Rang Cstrike: [0] Nici unu Joc Preferat: Counter-Strike Film Pref: nu am Sex: Baiat Rang: Membru Crizatii
|
FOArte frumos JUVE!!! Cand incepi sa faci si joculete gen Snake?  Vorbesc serios...si sa poate fii jucate online pe forum 
| Vin Aug 06, 2010 7:51 pm |
|
 |
|